BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, December 24, 2009

SCORE A Pilihlah sebelum terlambat

MENGAPAKAN ANDA PERLU SERTAI KAMI SEBAGAI USAHAWAN PENDIDIKAN”

SISTEM PENDIDIKAN ONLINE PERTAMA DAN PERINTIS TREND
WEBUCATION DI MALAYSIA.
MUDAH DILAKUKAN - EXPLOSIVE INCOME

100% TIADA PERSAINGAN & KEPERLUAN MUTLAK. PERMINTAAN
TINGGI, PENOLAKAN RENDAH.

TIADA RISIKO. SEMUA IBUBAPA DI MALAYSIA MAHUKAN ANAK MEREKA
CEMERLANG DALAM PENDIDIKAN.

PASARAN TIDAK AKAN PUTUS. SETIAP TAHUN 500,000PELAJAR
BARU DAFTAR DARJAH 1.
(STATISTIK KPM, TERDAPAT 6 JUTA PELAJAR DARJAH 1 HINGGA SPM.)

ANTI KEMELESETAN EKONOMI. PENDIDIKAN TETAP NO. 1 WALAUPUN
EKONOMI NEGARA JATUH.

PRODUK MEMANG SUPER !!

Score A Programmerupakan satu-satunya produk Pendidikan dimana pendidikan merupakan KEPERLUAN( sama ada IBU BAPA kaya atau miskin, tetap mahukan anak mereka mendapat pendidikan terbaik dan mendapat keputusan "STRAIGHT A"

PENAJA ANDA : AHMADEK BIN MOHAMAD SALLEH

UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT CLIK LINK DI BAWAH..

http://www.partimejob.com.my

Sunday, October 25, 2009

Why so difficult...

Hmmm.... today i have mock interview in my class... I was study it for 2 week... but i am still not confident to do the interview....

I cannot speak in English in front of my lecturer... what to do... im very upset...

When i have to speak everything will gone... all lost... empty... i have nothing to talk....

even i already rote and practice but after that i forgot it...like i never do practice before... what happened..

I just can write and speak English in my heart... but cannot in front others... What my problem... why i always like that.... what to do... help me..

Monday, August 10, 2009

H1N1 cegah.....

Jikalau anda menghadapi simptom selsema,
batuk, demam, sukar bernafas, pening kpala,
skit tekak ianya mungkin tanda-tanda H1N1.


Untuk mencegahnya...


minum air buah dan susu atau makan makanan yang
diperbuat daripada buah-buahan kerana kajian menyatakan
minuman segar atau buah-buahan mampu membersihkan
atom2 H1N1 di dalam badan manusia...

Thursday, August 6, 2009

interview oh interview.......

Today i have interview with government..... i so nervous... then many question i cannot answer.. huhu.... so sad.... punah sudah harapan.... soalan banyak yang pusing2 ahirnya jadi confused... huhhuuu... susahnya interview...... macamna nak dapat ker bagus macam ni.
Kalau sesiapa ada tip bagi2 lah sikit....

Tuesday, June 30, 2009

Tomorrow

huhuuuu..... killer subject...
what to do....
i don't know how to answer....
what the question???????

I,m sooooooo worried ........

Sunday, June 28, 2009

radio era bersama produa

dapat hadiah..... dari produa... n posing dlu kat keta era....
posing ngan nana...
pentas concert malm nanti
ramai orang...
tengah ker udara di radio era ni...

Rawatan urut n bekam

Ujung minggu ni aku n family gi umah kak aku kat JB, pas kitaorg sampai my mom sakit lutut n my dad sakit pinggang ke kaki, n sakit nih memang dah lama... pastu kitaorg gi lah kat satu umah urut nie sb dia kawan kak aku. Orang ni pakar urut n bekam lah..kalau patah2 pun dia boleh betulkan. InsyaAllah...

Ni salah satu dari rawatan dia nak hilangkan sakit lutut.. korang tgk ar..sakit nih...
tapi kalau nak sihat kenalah cuba..

video

Ni kesan nya....












yang timbul2 tu lah sakitnya....

yang ni plak sebelum n selepas....













alhamdulilah now my mom n dad cakap ok sikit...
nak hilang kesan tuh berminggu lah juga...hehe...